Contact

Openingstijden molen en winkel

Vrijdag: 13:00 - 16:00

Zaterdag: 10:00 -16:00

 

Ook als de molen draait of op afspraak!

 

 

Bezoekadres

Molenstraat 54M

6641 BK Beuningen

 

Telefoon

024-7370323 (molen) of 06-38047715 (molenaar)

 

Email

molen.dehaag@gmail.com

Contact en informatie

De vrijwillig molenaars laten elk weekend de wieken van molen De Haag rondgaan. Momenteel maalt de Beuningse molen niet meer voor consumptiemeel, maar kan deze wel voor particulieren veevoer malen. In de molenwinkel verkopen wij diverse meelproducten voor de thuisbakker. Deze molenproducten worden gemaakt in de Oude Molen in Wijchen. U bent altijd welkom voor een kop koffie, meel of iets lekkers om te proeven in onze molenwinkel!

 

De molenaars organiseren graag allerlei activiteiten zoals groepsrondleidingen, of malen voor demonstraties. Hiervoor rekenen we geen geld, maar een vrijwillige bijdrage in de molenpot hiervoor stellen wij zeer op prijs. Kortom, wij ontvangen u graag op de molen met een kopje koffie/thee, molenbrood, ambachtelijke cake of pannenkoeken. Neem ook hiervoor gerust en vrijblijvend contact met ons op!

 

Vrijwilligers op de molen zijn altijd welkom: om de molenaars te assisteren bij het draaien, het rondleiden van bezoekers, bijhouden van deze website, meelverkopen en bakadviezen geven, groenvoorziening en het organiseren van activiteiten op opendagen! Spreekt u dit aan, of bent u een van die mensen die de Beuningse molen een warm hart toedraagt? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens binnen lopen als de molen draait!